Belépés
Új funkciók kezelésével kapcsolatos problémák 1. 2017.08.15. 11:29

Tisztelt Felhasználók!

1. Országos közfoglalkoztatási program rögzítésénél a támogatás időtartam vége dátum 2018.08.31-ig rögzíthető.

Itt folyamatban van az ütemezési hiba javítása, így ezek az ügyek az ütemezés javításáig nem terjeszthetők fel.

2. Bérköltség elszámolás pozitív korrekció

A programban megnyílt a lehetőség a pozitív korrekció kezelésére. Korábbi elszámolási időszak korrekciózásával rögzíteni lehet a kieső napok számát, melynek eredményeként a korrekciózott támogatási összeg elszámolását lehet benyújtani.

FONTOS! Azon tételek esetében, ahol nem a teljes hónap volt érintett (hóközi belépés vagy kilépés történt) az elszámolásban a javítás fenti módja nem működik. Az ilyen eseteket, ha korrekcióra kerül sor, felületről lehet kezelni, ki kell tölteni a kilépés dátumát, majd kitörölni. Ennek hatására a program újraszámolja a ledolgozott napok számát, ezt követően lehet rögzíteni a kieső napokat. Korrekciós tételek esetében jelenleg a korrekciózott hónapba újonnan begenerált személyek nem jelennek meg a benyújtandó elszámoló lapon, javítása folyamatban van, ezekben az esetekben csak a javítást követően küldhető be a korrekciós elszámolás.

3. Előleg kezelése módosítás, átcsoportosítás esetén

Szerződés módosításkor az egységár módosítása esetén az előleg összege nem kerül átszámolásra. A programban a támogatás előlege jogcímenként kerül kezelésre. Jogcímen belül a cikkek közötti összeg átcsoportosítása szabadon megtehető, a program az adott jogcím támogatási összegéhez vizsgálja az előleget.

FONTOS! Jogcímek közötti átcsoportosítás addig lehetséges, amíg az átcsoportosítandó összeg nem érinti az az adott jogcímhez tartozó előleg összegét, nem éri el, ill. nem megy ezen összeg alá.

4. Foglalkoztatási jogviszony megszüntetésének generálása

Névsorgenerálásnál csak az érintett hónaphoz kerül begenerálásra a jogviszony megszűnés oka és dátuma. A rosszul migrált vagy begenerált megszűntetési adatok törlésre kerültek az elszámolási időszakokból.

Kérem kattintson a címsorban levő nyílra a közlemény további részének olvasásához!

Optimális képernyőfelbontás: 1680x1050

Javasolt böngészők (legfrissebb verzió):