Belépés
Hirdetmény, 2018. 10. 17. 2018.10.17. 09:03

Tisztelt Felhasználók!

Tájékoztatjuk, hogy 2018. október 16-án a KTK telepítésre került a Hosszabb időtartamú közfoglalkoztatási programba a program hosszabbítási funkció.
A Hatósági szerződés menüpont bővült a Hosszabbítás funkcióval.  Hosszabbítás funkció azonos módon működik, mint a szerződésmódosítás. Tehát a funkció választásával a Tervezet menüpont alatt létrejön egy Terv állapotú ügy.
Hosszabbítás esetén a Bérköltség panelen legalább egy Munkakörnél a támogatás vége dátumaként az új (jelenleg legfeljebb 6 hónappal későbbi időpont) támogatás vége dátumot kell beállítani. Lehetőség van arra is, hogy a hosszabbítás időtartamára új munkakör kerüljön rögzítésre. Az új munkakör rögzítése esetén a támogatás kezdet és vége dátumának a hosszabbítás kezdete és vége dátum közé kell esnie.
A Munkaterv esetében szintén meg kell hosszabbítani, vagy új munkaterv tételt kell rögzíteni az új támogatás vége dátummal.
Természetesen a hosszabbítás keretén belül új közvetlen költség tételek, előleg rögzítésére is lehetőség van, ill. egyéb a hosszabbítást nem érintő módosítások is rögzíthetőek az ügyben.

Üdvözlettel:
BM KSKF

Optimális képernyőfelbontás: 1680x1050

Javasolt böngészők (legfrissebb verzió):